به استحضار کلیه دانشجویان ارشد و دکتری جهت دفاع از پایان نامه میرساند

جهت درج اطلاعیه دفاع پایان نامه بر روی سایت دانشکده، موارد زیر را به ایمیل sajedeafradi@yahoo.com ارسال بفرمایید.

ارشد:

رشته

عنوان پایان نامه

نام و نام خانوادگی

استاد راهنما

تاریخ و ساعت دفاع

دکتری:

رشته

عنوان رساله

نام و نام خانوادگی

استاد راهنما

تاریخ و ساعت دفاع

لطفا یک تا نیم ساعت قبل از شروع دفاع در دانشکده حضور داشته باشید و فایل PDF پاورپونت هم همراهتان باشد .

با آرزوی موفقیت و سربلندی!

پیام تسلیت رئیس دانشگاه سمنان در پی شهادت دبیر کل حزب‌الله لبنان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ پیام دکتر سعدالدین به این شرح است ؛

بسم الله الرحمن الرحیم

ترور ناجوانمردانه مرد میدان مقاومت به دست سفاکان و جنایتکاران صهیونیسم نشان داد که دشمنان جهان اسلام از بیداری ملت های آزاده و ایستادگی و مقابله در برابر ستمکاران و ظالمان نگرانند.
شهید القدس و سید مقاومت به یاران شهیدش و امام شهدا (ره) پیوست تا نشان دهد که پایداری و حرکت در مسیر اسلام ناب پاداشی جز شهادت ندارد.
 بی شک، خون شهدا آبیاری کننده درخت تناور اسلام عزیز است و این شهید بزرگ و بزرگوار که هم در زندگی با عزت خود اثرگذار بود و هم در شهادت خویش، الهام بخش جوانان اسلام خواهد بود. حزب الله و مقاومت زنده است.
شهادت این مجاهد نستوه را به ساحت مقدس امام زمان و نائب برحقش، حضرت امام خامنه‌ای، و همه مسلمانان جهان و همه آزادی‌خواهان و مجاهدان عالم تبریک و تسلیت می‌گویم.
راهش پر رهرو و روحش شاد.

دکتر سیف الله سعدالدین
رئیس دانشگاه سمنان

ساجده افرادی